....omdat er elke dag wel iets bijzonders is

Bruiloft

De Huwelijkslocatie

Wat is er mooier dan  uw huwelijksdag een extra feestelijk tintje te geven met ballonnen.

U bent  bij ons aan het juiste adres. Kies voor een prachtige boog of ballonpilaren als een mooie aankleding bij uw huis. Wilt u uw entree bij  de kerk versieren met mooie stijlvolle heliumballonnen. 

Decoraties of wilt u uw trouwlocatie aankleden? Of wilt u bij het gemeentehuis heliumballonnen oplaten? Wij verzorgen dit voor u.

De Feestzaal

Ook kunt u als kers op de taart, uw prachtige feestzaal versieren met ballonnen waarmee u als bruidspaar een onvergetelijke indruk maakt bij uw gasten! Denk aan drie of meer zwevende heliumballonnen op 1 tafel. Het gewichtje aan deze tros zorgt ervoor dat ze niet wegvliegen, maar blijven zweven. Het geeft een super feestelijk en fantastische effect.

Extra beleving op maat gemaakt

Zo makkelijk kan het zijn om uw bruiloft een extra beleving te geven. We komen graag bij u  langs om samen te kijken wat voor wensen er zijn en wat het mooiste bij u past. We geven advies en ideeën en voorbeelden  van decoraties die eerdere bruidsparen al gedaan hebben. We maken het op maat voor u, zodat uw dag uw trouwdag nooit meer zal vergeten.

Bel ons gewoon op  voor informatie en advies. Wij kunnen alle mogelijkheden met u bespreken. Ook kunt u ons bezoeken in het Feestatelier om  ideeën en voorbeelden te zien. Enkele mogelijkheden staan hieronder weergegeven.

Kortom,  wilt u iets kleins of juist iets groots bestellen, alles is mogelijk bij Het Feestatelier.