....omdat er elke dag wel iets bijzonders is

Ballonkadootjes

Zoekt u een balloncadeautje om een bruidspaar in het zonnetje te zetten? Wilt u iemand die ziek is op vrolijken? Zoekt u een balloncadeau voor iemand die jarig is of zijn (rij)examen gehaald heeft? Of wilt u op een originele manier het geslacht van uw kindje bekend maken? Zulke gebeurtenissen mag u natuurlijk niet ongezien voorbij laten gaan! U bent dan bij ons op het goede adres. Wacht niet langer en maak een afspraak bij Het Feestatelier.

Kies uit verschillende balloncadeautjes van folieballon tot een mooie bubbleballon met een gekleurd lintje eraan met of zonder afdruk erop. Of ga voor een cadeauballon met daarin een knuffel of geld erin met bovenop een nummer of letter erop. Zo heeft u voor iemand een leuk origineel cadeau.

Bubble ballon

Folieballon

Stufferballon

Wat dacht u van een Gender, revealballon? Deze kunt u bij ons bestellen of kies voor mooie heliumballonnen die langer goed blijven met gewichtjes eraan. Deze zijn ook super feestelijk voor kleine versieringen bij een (kinder)feest. U maakt hiermee zeker een fantastische indruk. U tovert de ruimte om tot een fantastische plek en zal de gezichten in uw omgeving zien glimlachen!

Chat openen
Wil je meer weten? App mij gerust!
Hallo, leuk dat je op mijn site bent, hoe kan ik je helpen?