Zoek

Entertainment

Bent u dan op zoek naar interactief kinderentertainment voor uw kinderfeest, buurtfeest, bedrijfsfeest, carnavalsfeest, braderie, beurs, sinterklaas- of kerstfeest?

Dan bent u bij Het Feestatelier van oprichtster Lonnie Ballonnie aan het juiste adres. Wij verhuren professionele ballonnenclowns en schminkers die graag gezien zijn bij evenementen als kinderfeestjes en bedrijfsfeesten.

Bij Het Feestatelier vinden we dat entertainment u moet verbazen, verwonderen, hilarisch en bovenal veel vermaak moet hebben. Ons entertainment team is inzetbaar bij personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, openingen, braderieën, jaarmarkten, kinderfeestjes bij u thuis of op uw werk en natuurlijk bij sinterklaasfeesten. In onze aanpak is flexibiliteit heel belangrijk. Wij hebben geen standaarden wat betreft activiteiten en locaties. Desgewenst kunnen wij met een compleet team op uw locaties verschillende activiteiten verzorgen. Wij staan open voor leuke ideeën en suggesties. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van leuke ideeën, waarbij kinderen altijd in de grote hoofdrol centraal staan.