....omdat er elke dag wel iets bijzonders is

Namens het FEESTatelier heten wij u hartelijk welkom op onze website.

Het FEESTatelier

…Omdat er elke dag wel iets bijzonders is.

Elke dag is anders. Er zijn vrolijke momenten en minder vrolijke momenten in uw leven. Bij het FEESTatelier luisteren we naar uw wensen voor verschillende gelegenheden.

Madelon Kuijk, bekend bij velen als Lonnie Ballonnie de schminkster en ballonnenclown, begon in 2007 naast haar studie (Media- en Entertainment Management) als kids-entertainer. In 2012 werd Lonnie Ballonnie’s Feestatelier werkelijkheid. 

Nu jaren later vervullen we veel meer wensen op het gebied van entertainment en de professionaliteit daarbij.  

De naam FEESTatelier draagt alles wat wij op dit moment kunnen en nog willen doen. FEESTatelier benadrukt waar wij voor staan. 

Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest, jubileum, (her)openingen, bruiloft of wilt u iemand verrassen? Dan kunt u bij ons op maat gemaakte ballonnendecoraties bestellen. Kies uit een ruim assortiment van ballonnenbogen, soorten heliumballonnen, cadeauballonnen en nog veel meer. 

Vergeet ook niet de entertainment voor uw kleinste gasten. Wij maken graag een programma op maat, zodat ook zij een onvergetelijke dag hebben.  

Schminken? Onze professionele schminkers staan voor u klaar. Wilt u iets anders dan alleen het gezicht laten schminken? Wij maken ook belly-paints, op speciaal verzoek bodypaints en grime voor thema-feesten.

 Kijk ook verder op onze website naar ontwerpen die we al eerder gemaakt hebben. 

Wilt u liever zelf leren schminken? Dat kan ook! U kunt bij ons schminkworkshops volgen.

Met  kindervermaak zijn we al meer dan 15 jaar bekend.  Oprichtster Madelon Kuijk staat bekend als de allerliefste vrolijkste meisjesclown van het oosten en staat met haar team voor uw klaar. Een team dat bestaat uit ballonnenclowns en professionele schminkers met o.a. glitter tattoo’s. Ons ervaren team beschikt ook over meiden met passie voor knutsel- en andere creatieve activiteiten. 

Wilt u een compleet pakket bij ons boeken, dan  krijgt u hierover een eerlijk en meedenkend advies. Ons entertainmentteam heeft ruime ervaring met het organiseren van kinderevenementen. U kunt dus rekenen op goede, leuke en professionele artiesten. Ze kunnen zich goed inleven in jong en oud. Zij zorgen ervoor dat groot en klein een fantastische dag beleven.

Het FEESTatelier zorgt ervoor dat elke dag totaal bijzonder wordt.