....omdat er elke dag wel iets bijzonders is

Bellypaint

In blijde verwachting en u vindt het leuk om uw buik te laten beschilderen?

Bij Het Feestatelier maken wij ook Bellypaints! Wist u dat het maken van een Bellypaint een echt verwenmoment voor u is! En wist u dat  tijdens het schilderen het kindje vaak reageert op het gekriebel!

Wat is een Bellypaint?

Een Bellypaint is een buikschildering van een zwangere vrouw. Tussen week 30 en 36  in uw  zwangerschap is uw buik het best te beschilderen. We raden u aan ruim van te voren een afspraak te maken zodat we samen met u   het ontwerp kunnen maken. Dat kan een onderwerp zijn wat u zelf graag wilt of een van de voorbeelden die wij voor u hebben. Samen met u komen we tot iets moois uit.  Na afloop maken wij er  een serie foto’s van. Deze sturen wij  per mail naar u toe.

Is de verf schadelijk voor mijn huid/baby?

Nee, er wordt gewerkt met een vetvrije schmink op glycerine basis welke gemakkelijk met zeep en water te verwijderen is. Glycerine is niet giftig, en komt van nature ook in het menselijk lichaam voor. De schmink die we  gebruiken is professionele schmink op waterbasis, die is getest op allergieën. De schmink is dus onschadelijk voor uw huid en voor uw baby. De schmink is eenvoudig te verwijderen met water en zeep.

 

Gipsbuik

Wilt u liever geen gekriebel op uw huid? Laat ons dan een gipsafdruk van uw buik maken. Het is ook mogelijk om een gipsbuik door ons te laten beschilderen.

Aanbod op maat

Kortom, wilt u  een leuke herinnering aan uw zwangere buik of wilt u iemand deze leuke herinnering cadeau geven: bel ons of maak een afspraak en laat ons een mooie Bellypaint maken. Het maken van een Belly Paint kan bij u thuis of bij Het Feestatelier. Kijk hieronder de creaties die gemaakt zijn.

 

Chat openen
Wil je meer weten? App mij gerust!
Hallo, leuk dat je op mijn site bent, hoe kan ik je helpen?