Workshop foamklei voor kinderen en volwassenen

Foam klei bestaat in 10 basiskleuren, die eenvoudig te mengen zijn tot weer nieuwe kleuren. De Foam klei waarmee wij werken is van de hoogste kwaliteit en uitvoerig getest op de veiligheid en werkzaamheid.

Foam Klei? Wat is dat?

Foam klei is klei voor kinderen en volwassenen. Foam klei is een soort klei met gel en daarin piepschuim balletjes. Het is een niet giftige klei en daarom uitermate geschikt voor volwassenen, kinderen vanaf 3 jaar. Ook is het glutenvrij. Het is een zachte, makkelijk kneedbare klei die aan de lucht droogt. Het werkt makkelijk en schoon .Uw kind wordt er dus niet vies van!

Foamklei plakt op verschillende ondergronden zoals hout, papier, keramiek, piepschuim, noem maar op. Het kan naar eigen creativiteit en inzicht gemaakt worden. Voor kinderen, volwassenen dit kunnen eenvoudige objecten zijn als bloempotten en fotolijstjes tot dienbladen en wanddecoraties. Ook extra’s zoals edelsteentjes of oogjes zijn eenvoudig aan te brengen op de foam klei zonder lijm te gebruiken. Het super leuk om te doen om leuke mensen te ontmoeten om samen iets te maken.

Wie geeft de cursus?

De workshop wordt gegeven door Madelon Kuijk. Zij heeft al verschillende creaties zelf gemaakt en vele mensen begeleid bij het maken van foam klei modellen. Ze is zeer creatief, heeft een bijzonder talent en werkt professioneel.

Omvang cursusgroep

De workshop Foam Klei kan doorgaan vanaf 4 deelnemers tot een maximum van 6 deelnemers per workshop. Bij Het Feestatelier doen we dit, zodat we iedereen de juiste aandacht kunnen geven. De workshop duurt 2 uur.

Interesse? Reserveer dan voor een plek.

Nadere informatie

Locatie, tijd, prijs